KÖPVILLKOR

För information om hur vi hanterar dina personuppgifter vid köp och anmälningar, läs vår personuppgiftspolicy.

BILJETTER

Nedanstående information gäller vid köp av teaterföreställningar och andra biljetter. Vid bokning av kurser, se istället stycket ovan.

KÖPTA BILJETTER KAN INTE ÅTERKÖPAS

En bokning kan ångras fram till dess att biljetterna är betalda. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av biljetter. En biljett som betalas vid bokningstillfället betraktas som ett köp, även om biljetten ännu inte levererats. Kunden är således bunden av sitt köp när betalning har skett.

INFORMATION

Odramatiska kan komma att skicka information och erbjudanden till den angivna e-postadressen. Önskar du inte få fler meddelanden från Odramatiska kan du avregistrera dig från framtida utskick med ett enkelt klick.

INSTÄLLT EVENEMANG

Du som kund ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt eller flyttat. Om evenemanget flyttas eller ställs in bör du som kund kontakta ansvarig arena/biljettkassa för frågor och eventuell återlösen av biljetter.

EVENEMANG PÅ IMPROFEST

För biljetter på Improfest gäller följande: Odramatiska förbehåller sig rätten att ändra i programmet utan förvarning. En artist kan komma att bytas ut mot en annan. Tider kan flyttas. Detta är inte grund för återlösen av biljett. Du ansvarar själv för att hålla dig uppdaterad med eventuella programändringar.

WORKSHOPS & KURSER

ÅNGERRÄTT

Du har rätt att säga upp din kursplats utan att ange något skäl inom 14 dagar. Undantag: Du kan inte ångra dig mindre än 20 dagar innan kursen börjar.

Vill du utöva ångerrätten ska du, innan ångerrätten gått ut, skicka ett klart och tydligt meddelande till oss där du berättar att du inte tänker gå kursen. Skicka via epost till info@odramatiska.se.

Om du utövar din ångerrätt kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig. Vi återbetalar pengarna utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar efter att vi fått nödvändig utbetalningsinformation från dig. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.

ÅTERBUD

Om du lämnar återbud återbetals kursavgiften enligt följande:

  • 30 dagar eller mer innan kursstart återbetalas 50% av avgiften.
  • Färre än 30 dagar innan festivalstart återbetalas avgiften inte alls.

Exempel: Jonas anmäler sig till en workshop som börjar den 31 augusti. Om Jonas lämnar återbud den 1 augusti eller tidigare återbetalas 50% av kursavgiften. Från och med den 2 augusti återbetalas kursavgiften inte alls.

Undantag: Kurser med anmälningsavgift

Vissa kurser har en anmälningsavgift och en kursavgift.

För anmälningsavgiften gäller att den alltid återbetalas om du inte blir antagen till utbildningen. Om du blir antagen så räknar vi det som en delbetalning av kursavgiften. Om du uteblir från ett antagningsprov på kurser som erbjuder dessa så återbetalas anmälningsavgiften inte alls. Om du blir antagen men väljer att inte gå kursen återbetalas anmälningsavgiften inte heller.

Om du blir antagen till utbildningen och tackar ja så förbinder du dig att betala hela kursavgiften. Erlagd kursavgift återbetalas inte.

FÖRSÄKRINGAR

Odramatiska har inget försäkringsansvar för sina kursdeltagare. Detta är ingen friskrivning utan enbart en påminnelse om att ansvaret ligger på dig. Tänk på att alltid kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på vad som gäller för just dig.

BYTE AV KURSLEDARE

Odramatiska förbehåller sig rätten att ersätta kursledare. I detta fall återbetalas kursavgiften inte.