Hej!

Det här är Peter, som du kanske känner från Improfest, Odramatiska teatern och Scenkonstakademin. Plötsligt stannade all teaterverksamhet upp i samband med pandemin. Men jag vill skapa tillsammans med andra och nu söker jag dig som vill skapa tillsammans med mig!

Skådespelare sökes till Scenkonstprojekt i Göteborg i sommar

Nu söker jag dig som liksom jag är frustrerad över att inte få spela teater i den omfattning jag skulle önska. Det här är mitt sätt att konstruktivt hantera den rådande situationen och passa på att skapa scenkonst som jag brinner för och bryr mig om tillsammans med andra.

Därför drar jag nu igång ett devisingprojekt under några sommarveckor. Vi kommer att skapa teater om sådant som berör och engagerar oss som grupp. Föreställningen kommer att baseras på våra egna berättelser, tankar och erfarenheter.

Jag regisserar och leder processen, men ditt kreativa engagemang och din delaktighet är en nödvändig del av projektet.

Det här blir ett projekt med starkt fokus på fysisk teater. Kroppsliga och sceniska uttrycksmedel.

Ingen av oss kan räkna med betalt. Vi hjälps åt att betala lokalhyran för replokalen. Exakt hur mycket det blir beror ju lite på hur många vi blir som är med; räkna med en dryg tusenlapp per skalle eller så.

Jag söker dig…

…som vill skapa scenkonst tillsammans med mig och andra,

…som har tidigare erfarenhet av teater eller dans eller sång, cirkus, akrobatik, berättande eller någon annan scenkonst,

…som INTE befinner sig i riskgrupp för COVID-19 (vi kommer att träffas i verkligheten i det här projektet),

…som är nästan lika intresserad av andras idéer som av sina egna,

…som är intresserad av att experimentera och utforska sceniska möjligheter.

När? Jag tänker mig en intensiv och kort projektperiod med start efter midsommar. Vi jobbar intensivt i kanske 2 veckor. Exakta datum bestämmer vi baserat på när folk kan.

Var? Vi repeterar i Odramatiskas lokal i Lagerhuset i Göteborg.

OM DU ÄR INTRESSERAD

Mejla peter@odramatiska.se och berätta lite om dig själv. Det behöver inte långt eller välformulerat. Berätta namn och kontaktuppgifter och vad du har för tidigare scenisk erfarenhet. Krångla inte till det!

Jag kommer att kalla alla intresserade till en workshop-dag då vi träffas och gör gör lite praktiska övningar tillsammans. Då får du veta mer om vem jag är och hur jag tänker. Först efter det bestämmer vi om vi vill jobba tillsammans.

Välkommen!

Peter Nordstrand